Hogyan segíthetsz? PDF Nyomtatás E-mail

Anyagi támogatás

Számlaszámunk: OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941 Élethang AlapítványRendszeres támogatóként havi 500 forint hozzájárulással életeket menthetsz. Ez az összeg nem terheli a családi kasszát, de rendszeressége és több ember összefogása által havi biztos bevételt jelent az alapítványunk számára, mely olyan biztos alapot képez, aminek segítségével több állat megmentésére nyílik lehetőségünk.
Számlaszámunk: OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941 Élethang Alapítvány
Alapítványunk minden bevételét a rászoruló állatok élelmezési, elhelyezési és állatorvosi költségeire fordítjuk. Tagjaink nem kapnak fizetést, vagy bármilyen anyagi juttatást munkájukért. Mivel közhasznú alapítványként csak 2016-tól számíthatunk az 1%-os támogatásokra, addig munkánkat adományokból tudjuk végezni. Egy alapítvány működéséhez fontos a tervezhetőség, az anyagi biztonság, hogy felelősen tudjunk állatot magunkhoz venni, vállalva műtéteket, orvosi beavatkozásokat, a kis védenceink megfelelő ellátását. Rendszeres támogatással, akár havi 500-1000 forint hozzájárulással életek menthetőek. Ez az összeg nem terheli a családi kasszát, de rendszeressége és több ember összefogása által havi biztos bevételt jelent az alapítványunk számára.

OTP Bank Nyrt. :11705008-29915941 Élethang Alapítvány

IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000 (SWIFT azonosító: OTPVHUHB)

Örökbefogadás

A honlapunkon található kutyusok és cicák szerető gazdira, végleges otthonra várnak. Egy állat befogadása komoly felelősség, életre szóló, alapos döntést igényel. Mielőtt úgy dönt, hogy szeretne befogadni egy állatot, kérjük, gondolja végig az alábbiakat:

Milyen állatot szeretne; kölyök vagy felnőtt, kicsi vagy nagy, eleven vagy nyugodt természetű? Családja támogatja a döntésében? Tud megfelelő helyet, elegendő időt biztosítani egy állat számára? Az állattartásnak jelentős anyagi vonzata van, évenkénti oltás, élelmezés, váratlan orvosi kiadások formájában. Anyagi lehetőségei adottak egy állat megfelelő ellátására? Ha jól átgondolta és biztos a döntésében, akkor hívja a kiválasztott állat adatlapján található telefonszámot és az állat pártfogója tájékoztatja Önt az adott állatka örökbefogadási feltételeiről.

Virtuális örökbefogadás

Amennyiben nincs módja kutya vagy cica örökbefogadására, lehet virtuális örökbefogadó egy kiválasztott állat támogatásával. A támogatás történhet az állat részére történő táp vagy konzerv adománnyal, illetve számlaszámunkra történő utalással, az állat nevének megjelölésével. A virtuális örökbefogadó neve az állat adatlapján feltüntetésre kerül.

Ideiglenes befogadás

Felelős, állattartásban jártas ideiglenes befogadókat keresünk mentett kutyusaink és cicáink számára. Olyan lelkes állatbarátok jelentkezésére számítunk, akik rendelkeznek elegendő idővel és tapasztalattal, megfelelő hellyel egy rászoruló állat elhelyezéséhez. Az állatok teljes orvosi kezelését (oltás, chip, ivartalanítás, esetleges egyéb orvosi beavatkozások) minden esetben az alapítvány állja. Az ideiglenesen elhelyezett állat élelmezését egyedileg egyeztetjük a befogadóval.

Tárgyi adományok

Alapítványunk köszönettel fogad minden olyan tárgyi adományt, melyekkel komfortosabbá tehetjük a panziókban, ideiglenes otthonokba elhelyezett állataink környezetét. Tárgyi adomány lehet: kutyaház, fekvőhely, kutyatálak, játékok, nyakörvek, hámok, pórázok, takarók, törülközők, ágyneműk, konzervek, tápok, jutalomfalatok…stb.