Boéró

Születési dátum: 2010.01.01
Ivartalanított: nem
Telefon: 0670/362-8958
Boéróval 2012 májusában találkoztunk első alkalommal, amikor az utcán kóborolt. Azóta mi és még számtalan állatbarát havi rendszerességgel, ha nem sűrűbben vittük vissza ahhoz a családhoz, akik állítólag a gazdái voltak. Többször kértük, hogy vigyázzanak rá jobban, oltassák, ivartalanítsák, kapjon chipet, de a többszöri ígéret ellenére sem történt semmi. Ma, 2013.02.03-án délelőtt szembejött az utcán átfagyva, éhesen, csuromvizesen. Gazdáját hívtuk nem vette fel, vissza nem hívott. A fiával tudtunk beszélni, aki elköltözött, nem tud a kutyáról, de szerinte nincs oltása és chipje. A család tehát a fiú révén értesítve lett, de nem kapkodtak a kutyáért, de mi sem törtük magunkat, hogy visszaadjuk. Annyira éhes volt, hogy kiborította az első eléje kerülő kukát és abból próbált kajához jutni. Csupa csont és bőr, de nagyon hálás, bújós igazi maci kutya. A család lemondott Boéróról és ezt írásba is adták. Bóéróra vár még az ivartalanítás. Családi házba, kinti-benti tartással adjuk Őt örökbe.

Boérót teljes albuma megtekinthető:

Létrehozás dátuma: 2013-02-10 19:01:51