Roxi / Cukorka

Születési dátum: 2011.08
Ivar: lány
Roxi, 2011.10.25-én került be gyáli gyepmesteri telepre, miután a nem kívánt szaporulattól egy kertbe dobással szabadult meg az anya kutya gazdája. A testvérek tehát egy idegen kertben landoltak, ahonnan a többségük gazdihoz került, ketten viszont már a gyepmesteri telepre kerültek. Roxi pár hónapja egyedül maradt, miután testvérkéjét elvitték, és nagyon megviselte a szervezetét a telepi élet. Feb...ruár közepén azonban jelentkezett egy hölgy, aki anno magához vette Roxi egyik testvérét és felismerve az akkori képen a kutyust, úgy döntött, hogy megmenti a másik testvért is. Talán az utolsó pillanatban jelentkezett  2012.02.18-án Roxi szabadult. Megkapta az oltást és a chipet és alapos fürdetés, fültisztítás és körömvágás után elvittük az új családjához. A kutyus nagyon rossz bőrben volt amikor kihoztuk, így csak remélni tudom, hogy a szeretet, odafigyelés, és gondos ápolás hatására hamarosan ő is olyan nagy, erős és gyönyörű kutya lesz, mint a nővére. A nővére Trixi, aki a kistesót nem fogadta túlzott lelkesedéssel, de reméljük a kezdeti ellenszenv hamar mérséklődik és Roxi teljes jogú családtag lesz.

Létrehozás dátuma: 2013-01-20 21:24:29