Aladár

Születési dátum: 2010.01
Aladár 1-2 éves tacsi keverék, aki 2012 január 10.-én került be a gyáli gyepire. A gazdája megunta. Az első képek és hírek alapján 6 hónap körülinek mondták, de azóta kiderült, hogy idősebb. 2012.02.01-én kihoztuk a gyepiről és oltva, chippel ideiglenes befogadóhoz került. Hamar megtalálta a közös hangot a befogadója kutyáival, hiszen rendkívül közvetlen, játékos, aktív kutya. néha kicsit túl aktí...v. két hét hirdetés után gazdi jelentkezett érte, aki másik tacsi keverék kutyája mellé keresett játszótársat. 18 éves kutyusuk nemrég halt meg, és a másik blöki nagyon szomorú, magányos volt nélküle. eljöttek, megnézték, beleszerettek és vitték.  Azóta már elmentünk meglátogatni és remekül érzi magát az új családjával és a játszópajtással is jól kijönnek. Befogadói szerint gyorsan tanul és viszonylag könnyen nevelhető. Az új neve Nipli, a társának pedig Küllő. Ebből biztosan rájött mindenki, hogy a család több szálon is kötődik a kerékpárokhoz. :)))))

Létrehozás dátuma: 2013-01-20 21:34:37