Falco

Születési dátum: 2008.01
Falco január végén került be az Illatos útra a XVIII. kerületből. A két hét karantén ideje alatt gazdája nem jelentkezett érte, így 2012.02.11-én, kihoztuk abban a reményben, hogy megtaláljuk eredeti gazdáját, vagy megfelelő befogadó családot számára. Erőteljes köhögéssel és mandulagyulladással szabadult így első utunk az állatorvoshoz vezetett, ahol a kezelés, körömvágás mellett még leoperálták róla a feltehetően 2 hete a szőrébe és szinte a bőrébe nőtt ragtapaszcsíkot is, amit egy vizsgálat miatt az illatoson kapott. Felvettük a kapcsolatot az egykori megtalálójával, aki az Illatosra adta és azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az Ő akkori plakátolására jelentkezett a kutya gazdája, ennek ellenére nem ment érte a gyepire. Felhívtuk hát a „gazdit”, aki megerősítette, hogy a blöki az övé, de nem tudja tartani és az orvosi költségeit fizetni, így örülne, ha a kutya jó helyre kerülne.
Gazdikereső hirdetésünkre szinte azonnal voltak jelentkezők, és sikerül találnunk egy nagyon szimpatikus, kedves hölgyet, aki Falcot betegségével, és minden bogarával együtt vállalta, majd pár hét után úgy döntött, hogy Falco mégsem kell neki, mert nem tudja kezelni az ivaros kan kutya tüzelő szukák miatti kitöréseit. Mondtuk, hogy az ivartalanítás – ami a szerződésben is kikötés - sokat lendítene a problémán, mégsem maradhatott Falco. A pici kutyus tehát visszakerült hozzánk panziós elhelyezésbe. 2012.03.17-én azonban újra megcsillant a gazdis élet reménye Falco előtt, és nyakába kapva a világot egészen Hollandiáig utazott új befogadójához. Sok-sok Boldog gazdis életet a kis rózsaszín hámos Don Juan kutyusunknak.

Létrehozás dátuma: 2013-01-20 22:09:20