Pötyi

Pötyi története átlagos. Pici kutyként került egy családhoz, ahol viszonylag hamar rájöttek, hogy nem kell a babakutya, mert sok a gond vele. Szomszéd bevállalta, de a gyerekek és a cicák mellett túl vehemensnek bizonyult az akkor 4 hónapos kölyök (játszott), így kerestek neki szervezetet, aki átveszi. Így Pötyi most már több hónapja Élethangos. Oltásait megkapta, egészsége rendben van. Nagyon elkezdett nyúlni, így már több mint 10 kg, de nem lesz egy nagy kutya, leginkább egy simaszőrű foxira hasonlít. Energikus, de szépen tanulja a mindennapi feladatokat. Leginkább kertes házba ajánljuk (természetesen kinti-benti tartással), hogy le lehessen mozgatni, de egy kirándulós, pörgős gazdi mellett lakásban is szuper társ lehet. Kutyákkal jól kijön, a cicákat is szereti, kicsi gyerek mellé, lehet kicsit sok. Minden héten foglalkozik vele kiképző, így sokat fejlődik, és az idigazdi is próbálja tanítani, lekötni őt. Sajnos Pötyi a nap nagy részét lakásban tölti, ami neki nem ideális, mert ilyen tavaszi időben ő már az udvaron lenne nappal, vagy kirándulna, vagy bármit csinálna ami lemozgatja őt. Nagyon szeret játszani a többi kutyával, minden szeretetével fordul az emberek felé, igazi cukiság, akinek nagyon kellene egy aktív gazdi.

Ha úgy érzed megismerkednél Pötyivel, és lennél az Igazi Örökgazdija hívd a 06-20-940-6969 számot. Jelenleg Gyálon tartózkodik, így leginkább Budapest, vagy Pest megyébe adnánk őt örökbe.

• Születési dátum: 2021
  • Ivar: Szuka
  • Ivartalnított: Nem

Érdeklődés

20/940-6969

Élethang Alapítvány

ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

info@elethangalapitvany.hu
(kérjük írjon e-mailt vagy a gyorsabb elérhetőség miatt írjon facebook elérhetőségeink valamelyikén)

TELEFONSZÁM

BANKSZÁMLASZÁM

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
SWIFT azonosító(BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000

ADÓSZÁM:

18338946-1-13
Adó 1%-ra már jogosultak vagyunk!

Írj nekünk!

KOSÁR