Tavaszi Örökbefogadó nap és Kutyás családi nap!

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki segítségünkre volt, hogy ez a nap ilyen remekül sikerülhetett. Köszönjük kutyáink sétáltatását, a velük való foglalkozást, a felajánlott adomány tárgyakat és eledeleket, valamint a rengeteg finomságot, melyet kutyáink és a résztvevő kétlábúak számára sütöttek nekünk.
Mindenki alaposan elfáradt, de boldog mosollyal az arcunkon zártuk ezt a napot, mert rengeteg odafigyelést, szeretetet, pozitív megerősítést kaptunk a mi kis Élethangos családunktól, azaz az önkéntesektől, ideiglenes befogadóktól, támogatóinktól és nem utolsó sorban új erőt merítettünk a kilátogató örökbefogadóink elbeszéléseiből, a már örökbe adott kutyáink boldog mosolyából.
Köszönjük Nektek!

Köszönjük a kreatív Élethang logós ajándékokat, a rengeteg házi készítésű és gyönyörűen csomagolt kutya kekszeket, a zsákbacica zsákokat és a rendkívül finom muffinokat, és a csodaszép bilétákat, kulcstartókat Éberling Ibolyának, Nagy Bettinának, Molnárné Golda Mariannának. Köszönjük, a rengeteg, és nagyon finom süteményeket és pogácsákat Péter Erzsébet Elizának, és a lángosokat Strasser Melindának.
Köszönjük továbbá kutyáink pesztrálását és a rengeteg segítséget: Beke Katalin, Papp Zsuzsa, Gellér család, Király Edina, Kajó Cecília, Farkas Zsuzsanna, Halmos Anikó, Kukely Andrea, Leskó Ibolya, Tuncsik Csaba, Szabó Zsolt, Makai Zsuzsanna, Éberling Ibolya, Nagy Bettina, Molnárné Golda Marianna.

Élethang Alapítvány

ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

EMAIL

info@elethangalapitvany.hu
(kérjük írjon e-mailt vagy a gyorsabb elérhetőség miatt írjon facebook elérhetőségeink valamelyikén)

TELEFONSZÁM

+36 70 362 8958

BANKSZÁMLASZÁM

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
SWIFT azonosító(BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000

ADÓSZÁM: 

18338946-1-13
Adó 1%-ra már jogosultak vagyunk!

Írj nekünk!

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0