Rólunk

Az Élethang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány gyáli civil állatvédők összefogásával alakult 2012-ben azzal a céllal, hogy a gyepmesteri telepekre befogott, utcára kitett, elhagyott, sérült állatoknak szervezett formában, hatékonyan tudjunk segíteni.

Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk a megelőzést, ezért ivartalanítási akciókat szervezünk és szóróanyagokkal, szemléletformálással igyekszünk az állattartók figyelmét a felelős állattartásra felhívni. A tájékoztatás és megelőzés mellett aktív szerepet vállalunk a rászoruló állatok mentésében. Elsősorban a gyáli gyepmesteri telepet karoltuk fel, és a környéken kidobott, sérült, balesetes állatokon próbálunk segíteni. A gondozásunkba került állatok megfelelő elhelyezése, élelmezése, rehabilitálása, orvosi ellátása és gazdihoz juttatása teszi ki munkánk jelentős részét. Tagjaink munka mellett, szabadidejükben, külön díjazás, ellenszolgáltatás nélkül végzik munkájukat.

Nem célunk az állatok felelőtlen halmozása, a „mennyiségi típusú” állatmentés. Menhelyünk nincs, a hozzánk került állatokat az alapítványi tagoknál (saját lakásainkban), ismerőseinknél, ideiglenes befogadóknál és panziókban helyezzük el.
Anyagi és egyéb lehetőségeink korlátozottak. Felelősen csak akkor tudunk a magunkhoz venni kutyát vagy cicát, ha felszabadul egy vagy több helyünk és az adott állat számára tudjuk biztosítani az elegendő élelmet és a megfelelő orvosi ellátást. A gondozásunkban lévő kutyák és cicák létszámát minden esetben az alapítvány anyagi kereteihez fogjuk a jövőben is igazítani.

Alapítványunk minden bevételét a rászoruló állatok élelmezési, elhelyezési és állatorvosi költségeire fordítjuk, tagjaink nem kapnak fizetést, vagy bármiféle anyagi juttatást munkájukért.

Bízunk benne, hogy számíthatunk Rátok támogatóként, ideiglenes befogadóként. Rendszeres támogatásotokkal, akár havi 500 forint hozzájárulással életeket menthettek. Ez az összeg nem terheli a családi kasszát, de rendszeressége és több ember összefogása által havi biztos bevételt jelent az alapítványunk számára, amelynek segítségével több állat megmentésére nyílik lehetőségünk.

Számlaszámunk:

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941 Élethang Alapítvány

Támogatásodat köszönjük!

Az Élethang Alapítvány csapata

Élethang Alapítvány

ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

info@elethangalapitvany.hu
(kérjük írjon e-mailt vagy a gyorsabb elérhetőség miatt írjon facebook elérhetőségeink valamelyikén)

TELEFONSZÁM

BANKSZÁMLASZÁM

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
SWIFT azonosító(BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000

ADÓSZÁM:

18338946-1-13
Adó 1%-ra már jogosultak vagyunk!

Írj nekünk!

KOSÁR