Támogatási lehetőségek

Élethang Alapítvány

Adományvonal - 13600 / 97

Telefonos adománygyűjtő kampányunk célja az elmúlt időszakban felhalmozódott állatorvosi tartozásunk kifizetéséhez szükséges fedezet összegyűjtése. 
Már egy hívással vagy sms küldéssel Te is segíthetsz, hogy a tartozásunkat rendezni tudjuk. 

o    gyűjtési határidő: folyamatos
o    támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS 
o    támogatás menete: hívd fel a 13600 számot és add meg a 97-es kódot, vagy küldd el SMS üzenetben a 97-es kódot a 13600 számra. 

Segíts, hogy segíthessünk! Veled, Értük! 

www.adjukossze.hu/adomanygyujtes/elethang-alapitvany

 

Élethang Alapítvány

Anyagi támogatás

Egy alapítvány működéséhez fontos a tervezhetőség, az anyagi biztonság, hogy felelősen tudjunk állatot magunkhoz venni, vállalva műtéteket, orvosi beavatkozásokat, a kis védenceink megfelelő ellátását. Havi 500-1000 forint hozzájárulás és több ember összefogása életek menthet és havi biztos bevételt jelent az alapítványunk számára. Támogathatsz minket a számlaszámunkra történő utalással/befizetéssel, vagy az adománygyűjtő ládáinkba elhelyezett adományokkal. Alapítványunk minden bevételét a rászoruló állatok élelmezési, elhelyezési és állatorvosi költségeire fordítjuk. Köszönjük, ha támogatjátok munkánkat!

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
IBAN: HU42  11705008-29915941    SWIFT azonostó: OTPVHUHB

Kihelyezett adományládák: Bokréta Virágüzlet (Gyál, Széchenyi utca 18), Pestimrei Kisállat Központ (Bp. XVIII. Kisfaludy u. 62/a)
 

Élethang Alapítvány

Örökbefogadás

A honlapunkon található kutyusok és cicák szerető gazdira, végleges otthonra várnak. Egy állat befogadása komoly felelősség, életre szóló, alapos döntést igényel. Mielőtt úgy dönt, hogy szeretne befogadni egy állatot, kérjük, gondolja végig az alábbiakat:

Milyen állatot szeretne; kölyök vagy felnőtt, kicsi vagy nagy, eleven vagy nyugodt természetű? Családja támogatja a döntésében? Tud megfelelő helyet, elegendő időt biztosítani egy állat számára? Az állattartásnak jelentős anyagi vonzata van, évenkénti oltás, élelmezés, váratlan orvosi kiadások formájában. Anyagi lehetőségei adottak egy állat megfelelő ellátására? Ha jól átgondolta és biztos a döntésében, akkor hívja a kiválasztott állat adatlapján található telefonszámot és az állat pártfogója tájékoztatja Önt az adott állatka örökbefogadási feltételeiről.

Élethang Alapítvány

Virtuális örökbefogadás

Amennyiben nincs módja kutya vagy cica örökbefogadására, lehet virtuális örökbefogadó egy kiválasztott állat támogatásával. A támogatás történhet az állat részére történő táp vagy konzerv adománnyal, illetve számlaszámunkra történő utalással, az állat nevének megjelölésével. A virtuális örökbefogadó neve az állat adatlapján feltüntetésre kerül.

Élethang Alapítvány

Ideiglenes befogadás

Felelős, állattartásban jártas ideiglenes befogadókat keresünk mentett kutyusaink és cicáink számára. Olyan lelkes állatbarátok jelentkezésére számítunk, akik rendelkeznek elegendő idővel és tapasztalattal, megfelelő hellyel egy rászoruló állat elhelyezéséhez. Az állatok teljes orvosi kezelését (oltás, chip, ivartalanítás, esetleges egyéb orvosi beavatkozások) minden esetben az alapítvány állja. Az ideiglenesen elhelyezett állat élelmezését egyedileg egyeztetjük a befogadóval.

Élethang Alapítvány

Tárgyi adományok

Alapítványunk köszönettel fogad minden olyan tárgyi adományt, melyekkel komfortosabbá tehetjük a panziókban, ideiglenes otthonokba elhelyezett állataink környezetét. Tárgyi adomány lehet: kutyaház, fekvőhely, kutyatálak, játékok, nyakörvek, hámok, pórázok, takarók, törülközők, ágyneműk, konzervek, tápok, jutalomfalatok…stb.

Élethang Alapítvány

DaDo tápvásárlás

Ha saját kutyád részére DaDo Szuperprémium kutyatápot vásárolsz a Dado webáruházból, a bevétel 10%-át megkapja az Élethang Alapítvány abban az esetben, ha a rendeléskor a neved mellé odaírod, hogy Élethang. Így nem csak a saját kutyádnak teszel jót, de plusz pénz ráfordítása nélkül adományozol. Itt tudsz rendelni: dado-kutyatap.hu/webaruhaz

A fentieken túl a Dado honlapján lehetőséged van Élethang Alapítvány vásárlási utalványt vásárolni. Bármennyi tápot veszel adományként, a DaDo kipótolja azt a felével, azaz még 50%-ot hozzáadunk az adományhoz. Pl.: 10x 1kg táputalvány = 10+5kg kutyatáp azaz 15kg Ne feledd, a sok kicsi összeadódik, így minden egyes kilogramm táp sokat számít. www.dado-kutyatap.hu/elethang-alapitvany
 

Élethang Alapítvány

ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

EMAIL

info@elethangalapitvany.hu
(kérjük írjon e-mailt vagy a gyorsabb elérhetőség miatt írjon facebook elérhetőségeink valamelyikén)

TELEFONSZÁM

+36 70 362 8958

BANKSZÁMLASZÁM

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
SWIFT azonosító(BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000

ADÓSZÁM: 

18338946-1-13
Adó 1%-ra már jogosultak vagyunk!

Írj nekünk!

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0