Vihar utáni takarítás :(

A Strázsa Kutyaiskola vezetője, Petneházi Tekla és az Élethang Alapítvány nevében ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki önkéntes munkájával hozzájárult ahhoz, hogy a népligeti Strázsa Kutyaiskola és Panzió területén a vihar okozta károk felszámolásra kerültek. Sok ember összefogásával 4 nap alatt sikerült a kidőlt fákat kivágni és a törmelékeket elhordani. A jelenlegi állapotok alapján nincs szükség további önkéntes munkára, mostantól megkezdődhet végre a kennelek újjáépítése.
Nagyon szépen köszönjük mindenki gyors reagálását, munkáját, segítségét, köszönjük ezt a példás összefogást!

Előzmények:
A tegnapi vihar miatt "elveszítettük az egyik kennelsorunkat" és néhány mobilkennel is sérült a Népligeti Strázsa kutyapanzióban, ahol rajtunk kívül még 3 állatvédő szervezet tartja a kutyáit. Szerencsére senki nem sérült meg. Azzal, hogy a kennelek megrongálódtak, nem csak az ott lakó mentett kutyák elhelyezése okoz most fejtörést, de új kutyák fogadása sem megoldott a helyreállításig.
Sajnos vannak várólistásaink akiket addig nem fogunk tudni fogadni, amíg a megrongálódott kennelek helyreállítása be nem fejeződik, ezért szeretnénk, ha a kennelsor helyreállítása minél hamarabb megtörténne. Ehhez kérnénk most a Ti segítségeteket. Ügyes férfiakra lenne szükség, akik újra biztonságos állapotba tudják hozni azt, amit a vihar tönkretett.

Élethang Alapítvány

ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

EMAIL

info@elethangalapitvany.hu
(kérjük írjon e-mailt vagy a gyorsabb elérhetőség miatt írjon facebook elérhetőségeink valamelyikén)

TELEFONSZÁM

+36 70 362 8958

BANKSZÁMLASZÁM

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
SWIFT azonosító(BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000

ADÓSZÁM: 

18338946-1-13
Adó 1%-ra már jogosultak vagyunk!

Írj nekünk!

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0