Egy önkéntes nap

2019.09.23-án a BlackRock alkalmazottak önkéntes csapatának segítségével, valamint a XVII. kerületi önkormányzat és a Hotel Vau kutyapanzió támogatásával önkéntes napot tartottunk az Élethang Alapítvány tagjaival.
Rendszeresen járunk védenceinkkel sétálni egy XVII. kerületi kiserdőbe, ahol az elmúlt hónapok alatt iszonyú mennyiségű szemét halmozódott fel az illegális szemétlerakók „jóvoltából”. Szerettük volna szebbé tenni a környéket és megszabadítani a kiserdőt szeméthalomtól, ezért szervezésbe kezdtünk. A szemétszedést szerettük volna összekötni a kutyusaink lemozgatásával, illetve a Hotel Vau kutyapanzió által részünkre biztosított kennelek és udvar felújításával. Ehhez sok lelkes önkéntes, eszköz és támogatás kellett. A BlackRock alkalmazottak önkéntes csapata meghívásunkra azonnal igent mondott, hiszen mind a mentett állatok sorsát, mind pedig a környezetünk megóvását a szívükön viselik. A XVII. kerületi Önkormányzat is azonnal rábólintott a projektre és biztosították számunkra a szemétszedéshez szükséges konténereket. A Hotel Vau kutyapanzió a pihenéshez, étkezéshez szükséges bázist, illetve a szemétszedéshez, festéshez szükséges eszközöket biztosította számunkra. Igazi csapatmunka volt már a szervezés is, és minden várakozásunkat felülmúlta az a hihetetlenül hatékony és gyors munka, amit Blackrock önkéntesei vittek véghez a velünk töltött 8 óra alatt. A résztvevők egy csapata elvitte sétálni a kutyusainkat, a csapat másik fele pedig nekilátott a konténerek megpakolásának. Rengeteg volt a szemét és nagy volt a lendület. Az első konténert olyan gyorsan megpakolták, hogy még a délelőtt folyamán kérnünk kellett arra a helyre egy újat. Ezúton is köszönjük a XVII. kerületi Önkormányzatnak, hogy kérésünkre a megbeszélt és már kiszállított 2 konténeren felül még egy konténert hozattak számunkra.
Egy röpke ebédre egyesült a sétáltató és szemétszedő csapat, majd a délután kerítés átalakítással, kennel festéssel, illetve a szemétszedés folytatásával telt.
A kifutó részt befedtük átlátást gátló hálóval, a lelógó gallyakat lemetszettük, minden kennel csiszolásra és festésre került, kutyák házait téliesítettük és a nap végére 3 konténert alaposan megpakoltunk szeméttel.
Nagyon fárasztó, de tartalmas, eredményes napot zártunk.
Köszönjük a BalckRock önkénteseinek hogy velünk tartottak, nem riadtak meg a fizikai munkától, és egy jó hangulatú, eredményes napot töltöttünk el együtt. Nagyon jó fej csapat!
Köszönjük a XVII. kerületi Önkormányzat és a HotelVau kutyapanzió támogató segítéségét és Fülöp Gábornak a szuper képeket!

Élethang Alapítvány

ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

EMAIL

info@elethangalapitvany.hu
(kérjük írjon e-mailt vagy a gyorsabb elérhetőség miatt írjon facebook elérhetőségeink valamelyikén)

TELEFONSZÁM

+36 70 362 8958

BANKSZÁMLASZÁM

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
SWIFT azonosító(BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000

ADÓSZÁM: 

18338946-1-13
Adó 1%-ra már jogosultak vagyunk!

Írj nekünk!

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0