Szemétszedés

2020.09.23-án a BlackRock alkalmazottak önkéntes csapatának segítségével, valamint a XVII. kerületi önkormányzat és a Hotel Vau kutyapanzió támogatásával folytattuk a napra pontosan egy éve útjára indított szemétszedős önkéntes programunkat.
A takarításunk helyszíne egy olyan XVII. kerületi kiserdő, ami állandó sétáltató útvonalunk része, azonban rendszeres szemétlerakó hely is lett az utóbbi időszakban. Egy éve fogtunk össze annak érdekében, hogy megszabadítsuk a rengeteg felhalmozott szeméttől. 2019 szeptemberében három, 2020 augusztusában kettő és most 09.23-án ismét két konténert pakoltunk.
A BlackRock alkalmazottak önkéntes csapata meghívásunkra most is azonnal igent mondott és a XVII. kerületi Önkormányzat is rábólintott a projektre és biztosították számunkra a szemétszedéshez szükséges konténereket. A Hotel Vau kutyapanzió biztosította a pihenéshez, étkezéshez szükséges bázist, és a szemétszedéshez szükséges eszközöket.
A 8 órás program alatt két konténert pakoltunk tele szeméttel, és sajnos még legalább két konténernyi szemetet hagytunk hátra egy következő fordulóra.
A délután a levezetésről szólt és az önkéntesek segítségével megsétáltattuk a Hotel Vauban panziózó kutyáinkat.
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult ahhoz, hogy hatékony munkát tudjunk végezni és tartalmas, eredményes napot zárjunk.
Köszönjük a BlackRock önkénteseinek hogy ismét velünk tartottak, nem riadtak meg a fizikai munkától, és immáron harmadik alkalommal dolgoztunk együtt környezetünk érdekében.
Köszönjük a XVII. kerületi Önkormányzatnak, hogy idén is első szóra támogató segítséget nyújtottak a munkához és partnerként kezelik alapítványunkat. És természetesen köszönjük a HotelVau kutyapanzió támogató segítéségét, hogy mindig számíthatunk rájuk nem csak a kutyáinkkal kapcsolatban.

Élethang Alapítvány

ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

EMAIL

info@elethangalapitvany.hu
(kérjük írjon e-mailt vagy a gyorsabb elérhetőség miatt írjon facebook elérhetőségeink valamelyikén)

TELEFONSZÁM

+36 70 362 8958

BANKSZÁMLASZÁM

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
SWIFT azonosító(BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000

ADÓSZÁM: 

18338946-1-13
Adó 1%-ra már jogosultak vagyunk!

Írj nekünk!

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0