Gazdira találtak

Brownie - 2015

Brownie, egykori gyáli utcai találmány, aki ideiglenes befogadójánál most végleges otthonra lelt. A cica megbarátkozott vele, így a kis energiabomba végleges státuszt kaphatott. Boldog, hosszú gazdis éveket!

Rénó - 2015

Rénót még 2015 január végén mentettük, miután az ex-gazdája nemes egyszerűséggel kirakta Őt a temető mellé. Rénót nem viselték meg a vele történtek. Egy bújós, kedves és ragaszkodó kutyát ismertünk meg benne. Pár hát gazdikeresés után úgy néz ki Rénóért is megjött az igazi. Az igazi, aki heteken keresztül kijárt hozzá nap mint nap a panzióba, hogy kialakuljon a bizalom és kapcsolat. Rénó beköltözött új családjába, ahol ha minden rendben működik, már végleges otthonra lel. Boldog gazdis éveket Rénó!!!!

Dexter - 2015

Dexter 2014 decemberében 1 hónapos gyáli gyepin töltött idő után került a gondozásunkba. Végtelenül bájos kiskutyára idén márciusban rámosolygott a gazdi-szerencse. Gazdi, család, sok simogatás, szeretet, egy új élet.
Nagyon boldog gazdis éveket kívánunk!

Bessy - 2015

Bessy királylány 15 hónapos gazdikereső idő után 2015. január végén végleges gazdihoz költözött. Nagyon élvezi a gazdis életet, de még idő kell neki, mire rájön, hogy itt végre révbe ért. Reméljük meglesz Bessy és befogadó családja részéről is a kitartás és a türelem. Mi nagyon szorítunk neki, mert úgy érezzük, hogy Bessy számára a lehető legjobb helyet találtuk meg. Köszönjük mindenkinek, aki Bessy gazdikereső útját egyengette. Külön köszönet Ibolya Éberling -nek, aki ideiglenes befogadóként szeretgette, nevelte és vigyázott rá.

Guszti - 2015

Gusztit még az év első hétvégéjén találtuk a házunk előtt kóborolva. Chip nem volt és senki nem jelentkezett, h az övé lenne. Így gazdikeresőnk lett. Nem sokáig. Alig egy hónap elteltével megtalálta új családját és új barátait. Boldog gazdis éveket Guszti, aki kis gazdijának most már Mogyi 

Golgi - 2015

Golgi 2014.10.26-án került a gondozásunkba és 2,5 hónap gazdikereső idő után remélhetőleg végleges otthonra talált. Mi nagyon szorítunk neki, hogy az egykoron az Illatost is megjárt, már többször elhagyott tüneményes négylábú végre valóban révbe érjen. Nagyon megérdemli!

Drazsé - 2015

Drazsé 2014 februárjában került hozzánk elég kalandos úton, kapott oltást, chippet, ivartalanítva lett és kitartóan várta, hogy valaki beleszeressen. Hát ez az idő is elérkezett...várni kellett ugyan majdnem 1 évet, de Drazsé is révbe ért. Egy korábbi mentvényünk, Ricky kutyus közvetlen közelébe került, akivel rendszeresen találkoznak a jövőben. Reméljük sikerül teljesen beilleszkednie a családba. Drazsé, hiányozni fogsz. Nagyon boldog gazdis éveket kívánunk Neked.

Vuki - 2014

Vuki nagyon hosszú gazdikereső időszak után találta meg az ideális, végleges családját. Tüneményes, már nem fiatal apróságot Vecsésen találták, és több hónapos eredeti gazdikeresés után sem leltünk rá az eredeti gazdájára. Vuki epilepsziája miatt az átlagnál nehezebben volt gazdisítható, de ideiglenes befogadója szívébe belopta magát, így végleges otthonra talált. 

Füli - 2014

Fülit a gyáli utcán találtuk rendkívül elhanyagolt állapotba, nem is reméltük, hogy az eredeti gazdájának hiányozhat. Az egykoron bőrbeteg, férges, elhanyagolt kutyus ideiglenes befogadójánál talált végleges otthonra. 

Daisy - 2014

Daisy a gyáli utcáról került a gondozásunkba, és sajnos eredeti gazdája nem jelentkezett érte. Bűbájos apró termetű tacsi mix lányka számára végül új otthont találtunk. 

Letty - 2014

Lettyt egy segítőnk találta, miután a budapesti gyorsforgalmi útnál kidobták Őt egy kocsiból. Letty kapott oltást, chippet és pár nap türelmi idő után már költözött is új családjához, ahol egy cica és két másik kutyus barátja várta. Nem tudjuk mit véthetett ez a csöppség előző családjánál, ugyanis új családjától csak jót hallunk Róla. Boldog gazdis éveket Letty!!!! 

Liza - 2014

Liza 2014.08.27-én került a gondozásunkba utcai találmányként, chip nélkül. Gazdáját hónapokig kerestük, de senki nem jelentkezett érte, senki nem hiányolta, így végleges, új helyet kerestünk számára. Tekintve, hogy Lizi rendkívül értelmes, aktív, nagyon jól képzett kutya (ennek ellenére sem kereste a gazdája ? ), így olyan gazdát, helyet kerestünk számára, ahol aktivitását és munkakedvét is kiélheti és szerető családja is lesz egyben. Lizi november végén végleges gazdis lett, és kereső kutyaként dolgozik új gazdájával. Boldog gazdis, aktív éveket és eredményes munkát Lizi baba! 

Pici - 2014

Pici még júliusban került hozzánk, miután gazdája lemondott róla. Pici, mint ahogy a neve is tükrözi egy picurka csivava-mix, nagy egoval ? Több hetes próbagazdisodás után, hivatalossá vált, hogy Pici gazdis!! Köszönjük Pici pótszüleinek (Mariannak és Simon Tamás-nak), hogy szeretettel és türelemmel voltak iránta, és mindenben támogatták Picit. Boldog gazdis éveket Pici!!!! 

Borka -2014

Egy barátság és egy gazdis élet kezdete....
Borka 3 év 3 hónapos gazdikereső útja új állomáshoz érkezett. Legrégebbi gazdikeresőnk ma befogadó családhoz költözött és megkezdte gazdis életét. Mi nagyon szorítunk neki, hogy végre valóban révbe érjen. Boldog gazdis éveket Borkutya!
Köszönjük mindenkinek, aki Borkát az elmúlt években segítette! 

Gombi - 2014

Gombit még augusztusban találtuk Budapesten. Mivel nem szerettük volna az Illatosra adni, így a gondozásunkba került, és hirdetések útján próbáltuk eredeti gazdáját megtalálni. Gombiért senki nem jelentkezett, pedig biztos, hogy volt valaha gazdija. Gombit a hetek alatt szépen megismertük, megszerettük, Ő pedig megnyílt felénk. Kapott oltást, chippet és ivartalanítva lett. Most pedig eljött érte a gazdi, aki most már (remélhetőleg) élete végéig gondoskodni fog Róla, Gombi pedig rengeteg örömet fog neki szerezni. Gombi nagyon boldog gazdis éveket kívánunk Neked!!!!! 

Leo - 2014

Leo, Lili mama egyik fia. Leo került legelőször gazdihoz. Ő lett a gyerek a családban ? Nagyon boldog gazdis éveket Leo. (és allergiamenteset ? )

Saci - 2014

Csodaszép Saci cica próbaidős gazdis lett!! Sacit 4 testvérével együtt mentettük egy gyáli idős hölgytől, aki nem akart róluk gondoskodni. A tesók közül már csak Saci keresett gazdit, de talán most rá is rámosolygott a gazdi-szerencse. Reméljük, hogy szépen beilleszkedik a másik cica mellé, és hamar összebarátkoznak egymással. Már kaptunk is Róla visszajelzést a gazditól:
"Sacikából fél nap alatt egy bújós kíváncsi felfedező cica lett. Gyorsan felhagyott az asztal mögé bújással." "már egész jól kijön egymással a két cica. kicsit félnek még egymástól de már mindketten oldódnak és már próbálkoznak barátkozni is egymással, jól haladunk" Hát Saci, reméljük megtaláltad álmaid otthonát!!! Boldog gazdis éveket Sacikám!!! 

Lucy2 - 2014

Lucy az iciri-piciri kicsi hölgy szeptember közepén került a gondozásunkba. Cukiságának köszönhetően hamar gazdit talált magának és be is költözött új családjába egy cica mellé. Nagyon boldog gazdis éveket Lucykám!!!!! 

Hami - 2014

Hami közel egy évvel ezelőtt került a gondozásunkba miután gazdája lemondott róla, amikor az utcán találva hazavittük. Igazi örökmozgó, életvidám, rendkívül okos, barátságos, csodaszép kutyus, aki végre révbe ért. Örökbefogadó napunkon kiszemelték és most már papíron is végleges családtag lett Ani és Cseresznye mellett. Hami az új család mellé egy új nevet is kapott: Largó lett.
Köszönjük szépen a sok segítséget Ibolya Éberling -nek , aki Hami ideigleneseként rengeteget segített a nevelésében, és megtalálta számára az álomgazdit. Továbbá köszönjük Szabó Zsolt -nak , hogy felkarolta és a kutyasuliban partnere volt Haminak.
Boldog gazdis éveket Hami (Largo)! 

Levi - 2014

Levi manócska 2014 áprilisában került a gondozásunkba testvéreivel és mamájával együtt. A családból neki volt a legkörülményesebb és leghosszabb gazdikereső útja, de szeptember végére végül ő is révbe ért. Hatalmas kerttel, kutyabarát szomszédokkal, és tapasztalt kutyás gazdikkal végre ő is szerető családba került. Nagy szeretettel és izgalommal várták az új családtagot. Reméljük végleges otthonra talált!
Boldog gazdis éveket Levi! 

Boni - 2014

Boni manó és ideiglenes befogadója addig dolgoztak a pisi és kaki projekten, a falevél suhogásától is összerezdülős problémák megoldásán (még van hova fejlődni minden téren), hogy Boni végül végleges gazdis státuszba szocializálta magát.
Boldog gazdis éveket! 

Merlin - 2014

Merlin 4 hónap gyepin tartózkodás után júliusban került az Élethang Alapítvány gondozásába. A kis fura kinézetű kutya egy nagyon kedves, aktív lelket takar. Pár hónap gazdikeresés után úgy néz ki, hogy Merlinre is rámosolygott a gazdi-szerencse. Reméljük megtalálta álmai családját. Boldog gazdis éveket Merlin!!!!! 

Tipli - 2014

Tipli baba 2014.09.05-én gazdihoz költözött. Egy gyönyörű 10 éves belga juhász mellé került játszópajtásnak, aki teljesen fellelkesült az örökmozgó Tipli láttán. Nagy szeretettel fogadták az apró kiskutyát. Boldog gazdis éveket Nekik! 

Mangó mama - 2014

Hát mit mondhatnék....több mint 1 éve várok arra, hogy ezt leírhassam: Mangó mama ma gazdihoz költözött. Egy hasonlóan ünnepien telt mentett cicó mellé költözött, aki érdeklődve és barátsággal fogadta. Mangó még meg van szeppenve, de reméljük hamar feloldódik.
Nagyon Boldog gazdis éveket! 

Csiki - 2014

Csiki 2014.06.22-én került a gondozásunkba gyáli utcai találmányként. Az apróság a gyepit elkerülendő került ideiglenes befogadóhoz, ahol szépen felcseperedett és igen vagány kiskutya lett belőle. Csiki 2014.08.29-én végleges családhoz költözött hatalmas kertbe, szerető otthonba. Köszönjük Makai Zsuzsanna -nak és párjának Csiki nevelését, etetését, orvosi ellátását és a rengeteg türelmet, amíg az apróság náluk töltötte gazdiváró idejét.
Boldog gazdis éveket Csiki! 

Ricky - 2014

Ricky kutyusunk (fekete blöki) másfél év gazdiváró időszak után ma (2014.08.24) gazdihoz költözött. Alapítványunk minden tagjának és önkéntesének, mindenkinek aki ismeri őt, most csuriban van az ujja. Kérünk mindenkitől sok-sok pozitív energiát, hogy ez a sokat szenvedett kiskutya megbecsülje a szerencséjét, elfogadja új otthonát és gazdáját. A szerelem megvan, szívből reméljük, hogy az együttélés is zökkenőmentes lesz. Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen. (Borka, Ricky örökös haverja csak a búcsúkép miatt került a gazdi mellé. 

Bizsu - 2014

Bizsu 2014.júli végén került gondozásunkba, miután "kedves gazdája" berakta a gyepi előtti ketrecbe, hogy így szabaduljon ettől a csöpp kutyától. Bizsut magunkhoz vettük, kapott oltást, chippet és szeretetet. Most úgy néz ki kapott egy családot is. A tegnapi napon (aug.11) új családjába költözött, egy hatalmas udvarra és egy játszópajtás, Bendegúz (Bendi, Bizsu mellett) mellé, aki megígérte, hogy vigyázni fog, és gondoskodni fog Bizsuról. Boldog gazdis éveket Neked kicsi Bizsu.

Gina - 2014

Labda és flakon függő Gina kutyus 8 hónap gazdikereső időszak után, ma végre végleges otthonra lelt. Nem hiába vártuk ennyi ideig az igazit, úgy néz ki, hogy Gina számára a tökéletes családot sikerült megtalálni. Nagy a szerelem! ?
Boldog gazdis éveket kívánunk!
Köszönjük Süti Viktória -nak hogy szeretettel és odafigyeléssel segítette védencünk gazdisodását.

Lotti - 2014

Lotti, Lili kutyus lánya, másodikként gazdisodott a családból. Ó is mint tesója, Levi, Óbudai gyerek lett. Boldog gazdis éveket Lottikám!!!

Bubu - 2014

Bubu 2013 októberében került a gondozásunkba. Csupaszív, csálé fogú, kacska lábú mindig mosolygós ebecske, aki számtalan csipogós játékot végzett ki gazdiváró hónapjai alatt, 2014 július első hetében révbe ért. Nagyon boldog gazdis éveket BUBU!

Lili mama - 2014

Lili mamát 3 gyerekével együtt mentettük a gazdájától, aki lemondott Róluk. Lili gyerekei felnőttek. Lili átesett az ivartalanításon és júli 5én gazdihoz költözött egy kislánypajtáshoz. Lilikém Boldog gazdis éveket Neked!!!!

Gyömbér - 2014

Gyömbért még tavasszal mentettük, mielőtt bekerült volna a gyepmesteri telepre. Gazdája szerette volna leadni..... Gyömbérnek sikerült. Egy másik leányzó, Stella mellé került játszótársnak. Reméljük hamar beilleszkedik a családba és hosszú, boldog gazdis éveket tudhat majd maga mögött. Köszönjük a Gellér Család - nak, hogy vigyáztak rá és totálisan elkényeztették Gyömbért

Árokparti Basa - 2014

"Árokparti" Basa a mai napon megtalálta családját. Buksi kutyus mellé került, akivel azonnal megvolt az összhang és megkezdődött a mókázás és kergetőzés. Kb 20 képet csináltunk, de ez az egy sikerült belőle, ezen a képen vannak "nyugalmi állapotban". Köszönjük Mariannak és Tamásnak, hogy nemcsak vigyáztak Basára, hanem nevelték is. Basa egy nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám kutya lett. A ház cicájával lehet, hogy lesznek még érdekes helyzetek, de bízunk benne, hogy Basa ebben a helyzetben is helytáll. Boldog gazdis éveket Basa!!!

Vackor (Mackó) - 2014

Mackót 2014.05.01-én hoztuk el gazdájától, aki lemondott az akkor nagyon beteg, ellátatlan, oltatlan kiskutyáról. Az akkor néhány hónapos apróság kórházi kezelésre szorult, de a betegségéből szépen felgyógyult. 2014.05.25-én Mackóra is rámosolygott a gazdi-szerencse, és egy másik mentett, de már idős kutya, Anyegin mellé került játszópajtásnak. Mackó immáron Vackor néven kezdett új, boldog életet. Boldog gazdis éveket Nekik!
Köszönjük mindenkinek, aki segítette Mackó-Vackor mentését, elhelyezését, kezelését.

Emma - 2014

Emma kutyus 2014.01.01-én végleges gazdihoz költözött. Sajnos a boldogságunkat szörnyű tragédia árnyékolta be. Emma kis társa Ede kutya ugyanezen a napon életét vesztette. A két kiskutya együtt költözött volna gazdihoz, de Ede ezt a napot már nem élhette meg. Végtelenül szomorúak vagyunk miatta, de Emma számára hosszú és nagyon boldog gazdis éveket kívánunk kis foxi lakótársával együtt.

Luna - 2014

Luna egykori üllői erdei találmány. Csodaszép, kedves, játékos, bújós, és 2014.04.05-től immáron végleges gazdisnak mondhatja magát. Ez a végtelenül kedves kiskutya remek családba került, és reméljük, megbecsüli a szerencséjét. Az egész család izgatottan, nagy szeretettel és lelkesedéssel fogadta. Kényeztetésben nem lesz hiány! Boldog gazdis éveket Lunus! – Hanni Csábi, Timi Csábi, Király Edina és Netti Csábi társaságában.

Zserbó - 2014

Zserbó 2013 júniusában a gyáli gyepi rácsai mögül került a gondozásunkba. Rendkívül félénk, nehezen oldódó, de nagyon bájos, bújós, játékos kiskutya, egyike volt a legszebb gazdikeresőinknek (tudom, minden kutya gyönyörű), mégis az elmúlt 8 hónapban még érdeklődő sem volt rá. 2014. február azonban a szerencse hónapja volt Zserbó számára, és végleges gazdijelölt jelentkezett őkelmére. Zserbó most próbagazdis idejét tölti, kéretik neki nagyon szorítani. Az első akadályokat jól vették, reméljük Zserbó is hamar otthon fogja érezni magát új családjában.

Lucy - 2014

Lucy kutyus egy 11 éves mopsz lányka mellett, szerető gazdikkal végleges otthont talált. Köszönjük Makai Zsuzsannanak, hogy gondos ideiglenes befogadója volt és vigyázott rá a műtét utáni időszakban. Köszönjük a Pestimrei Kisállat Központ -nak Lucy orvosi ellátását, és köszönjük az adakozóknak (név szerint megnevezve a köszönjük mappában), hogy támogatásukkal hozzájárultak Lucy orvosi költségeinek fedezéséhez. Együtt sikerült, és egy újabb kis élet lépett a gazdisodás útjára. Sok boldog gazdis évet kicsilány!

Bátor - 2014

Bátor a gyáli kanálisnál talált testvérpár egyike.
Bátorhoz örökbefogadó szülők érkeztek, és a szerelem első pillanattól megvolt. Már minden készen várta otthon Bátort. Bátor remélem az életed jobb lesz ezek után, mint az első pár hét volt. Boldog gazdis éveket!!!

Woody -2014

Woodyt még január elején találtuk koszosan és loncsosan. Azóta megszépült és még egy gazdit is beújított magának és egy új barátnőt, Graciet. Woody tegnap (02.28) beköltözött új és most már végleges otthonába. Boldog gazdis éveket kicsi fiú!!!
Nagyon köszönjük a Gellér Család-nak és Király Edina-nak, hogy Woody náluk "tanyázhatott" míg eljött érte az igazi

Miki - 2014

Miki kutyus, akit anno a gyáli temető mellé kirakva találtak alig 6hetesen, ma végre végleges gazdihoz költözött. Egy másik, szinte teljesen hozzá hasonló, szintén utcáról mentett kiskutya mellé került (Miki a hámos). Még van némi féltékenykedés, de reméljük hamar összecsiszolódik a páros. Kéretik szorítani nekik. Köszönjük a megtalálónak, hogy nem hagyta az út szélén, és felvette velünk a kapcsolatot és köszönjük Miki ideiglenes befogadóinak is ( Noémi KovácsMakai Zsuzsanna , Orsi Márki ), hogy sos, átmeneti és több hetes elhelyezést biztosítottak a kis akaratgombócnak. Boldog gazdis életet kisMiki!

Boston - 2014

Boldogan jelenthetjük ki, hogy Boston gazdis!!!
Bostont még augusztusban mentettük, mielőtt a gyáli gyepire került volna. Hetekig hirdettük, de eredeti gazdája nem jelentkezett. Az akkor kb 4hónapos, kis suta, bájos fiúcska a hónapok alatt egy jóképű, sármos pasivá érett. Októberben ideiglenes gazdihoz került azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ideiglenes gazdi állandósulna egy idő után. Boston egy másik kutyus mellé került, Blitz mellé, akivel azóta elválaszthatatlanok, még iskolába is együtt járnak. Boston Blitz minden lépését figyeli, Blitz pedig jóságos nagybácsiként neveli Őt. Boston, boldog, tanulásban gazdag gazdis éveket Neked!!!! 

Mona - 2014

Mona 2013 karácsonya előtt érkezett hozzánk a Szent Bernát Klinikáról. Lába sérült volt, de műteni nem kellett. Mona szépsége ellenére hetekig kereste a gazdit, aki végül március elején érkezett meg hozzá. Mona belvárosi lány lett. Mona és Móni boldog gazdis éveket Nektek!!!

Bobi - 2014

Bobi cicát 2013-ban mentettük tesójával együtt. A tesók közül most Bob-ra is rátalált a gazdis szerencse. Nekem Ő volt az egyik kedvencem. Boldog gazdis éveket Bobikám!

Suri - 2014

Suri cicát 4 testvérével együtt mentettük még nyáron egy gyáli "horror-udvarról". Eleinte kis csenevész cica, szépen kikupálódott és gyönyörű hölggyé cseperedett. Gazdái messziről jöttek érte és már a hét elején nagyon készülődtek hazaérkezésére. Surikám, boldog gazdis éveket Neked!!! 

Lili - 2014

Lili kutyust még decemberben találtuk koszosan, loncsosan az utcán. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte, és több hét ideiglenes gazdinál tartózkodás meghozta a gyümölcsét. Lili ideiglenes gazdijai "bebukták" Lilit: úgy döntöttek megtartják. A családba és a kutya társai közé teljesen beilleszkedett.Lili neve 2014. febr. 9-től Gellér Lili. Lilike nagyon boldog gazdis éveket kívánunk Neked!!! 

Sandy - 2014

Sandy kutyi gazdis lett! Sandy elég nagy és szomorú utat járt be, pedig alig több mint 2 éves. Még novemberben került gondozásunkba, miután a kedves gazdája kirakta Őt egy autóból. Sandy "ÉletHangos" lett, és kerestük a neki megfelelő gazdit, aki úgy egy hete el is jött érte. A mai nappal hivatalosan is kimondhatjuk, hogy Sandy gazdis!!!! Köszönjük ideiglenes befogadóinak, hogy szocializálták és nevelgették és hogy megtalálták neki az ideális gazdit: Molnár N Annamária(Ancsának) és Simon Tamás -nak és párjának Mariannak. Kriszta, Tóbi és Sandy, nagyon boldog gazdis éveket Nektek!!!! – Krisztina Rosta társaságában.

Alex - 2014

Alex több mint két hónapos gyepi élet után került hozzánk. Most rá is rámosolygott a gazdis szerencse. Egy budapesti családot választott gazdáinak. Reméljük, hogy a család cicáival is hamar megtalálja a közös hangot. Alex nagyon boldog gazdis éveket kívánunk Neked! Nagyon köszönjük Katalin Beke-nek, hogy gondját viselte és nevelgette Alexet, míg megtalálta családját.

Élethang Alapítvány

ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány

EMAIL

info@elethangalapitvany.hu
(kérjük írjon e-mailt vagy a gyorsabb elérhetőség miatt írjon facebook elérhetőségeink valamelyikén)

TELEFONSZÁM

+36 70 362 8958

BANKSZÁMLASZÁM

OTP Bank Nyrt. 11705008-29915941
SWIFT azonosító(BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU42 11705008-29915941-00000000

ADÓSZÁM: 

18338946-1-13
Adó 1%-ra már jogosultak vagyunk!

Írj nekünk!

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0